Lähestymistapani


Tavoitteena aina asiakkaan näköinen ja oloinen, kaunis ja helppokäyttöinen lopputulos

ASIAKASLÄHTÖISYYS KAIKEN ♥

Teen kaikki työni perustuen asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Joskus asiakkaalla on valmis näkemys lopputuloksesta, jolloin minun tehtäväni on muovata se visiosta toimivaksi työkaluksi.

Joskus taas toiveet eivät ole kirkkaana mielessä, vaan ne täytyy houkutella esiin. Silloin istutaan asiakkaan kanssa ensin alas kaikessa rauhassa ja mietitään eri vaihtoehtoja. Vasta sopivan lähestymistavan löydyttyä lähdetään viemään projektia eteenpäin.

PIENI ON KAUNISTA & MERKITYKSELLISTÄ

Olen työskennellyt eniten käsityöläisten, luovan alan ammattilaisten, hyvinvointialan ja muiden alojen pienyrittäjien sekä yleishyödyllisten yhdistysten kanssa.

Asiakkaani eivät tuo minulle maita ja mammonaa, mutta en sitä haekaan. Minulle ensisijainen tarkoitus työssäni on auttaa muita osaamisellani.

Työskentelen mielelläni pienempien toimijoiden kanssa, koska se mahdollistaa sen, että voin tehdä enemmän sellaisia toteutuksia, joilla on muutakin merkitystä kuin vain pelkkä rahanteko ♥

ASIAKAS MUKANA KAIKESSA ALUSTA LOPPUUN

Sinä olet oman osaamisesi ammattilainen. Siten vain sinä osaat sanoa, miten haluat lähestyä jotain aspektia toiminnassasi.

Minun tehtäväni on kuunnella toiveitasi ja toteuttaa ne niin, että lopputulos on toimiva, kaunis ja helppokäyttöinen.

Osallistan asiakkaitani kaikissa projekteissa mahdollisimman paljon, koska silloin virheliikkeet saadaan korjattua hyvissä ajoin. Näin minimoidaan ylimääräisen työn määrä ja samalla varmistetaan aikataulujen pitäminen.

Kuka tahansa voi tehdä nettisivut, mutta toimivan ratkaisun rakentaminen vaatii osaamista. Voin auttaa siinä.

Ota yhteyttä, niin jutellaan!