EEVASTA
Olen graafinen suunnittelija ja web-kehittäjä. Autan asiakkaitani kertomaan heidän osaamisestaan, palveluistaan ja tuotteistaan nykyaikaisella tavalla ajasta ja paikasta huolimatta juuri silloin, kun heidän asiakkaansa etsii heidän tarjoamaansa tuotetta tai palvelua.
Erityisosaamistani ovat WordPress-nettisivut ja Woocommerce-verkkokaupat sekä suuret painotuoteprojektit.
KÄYTTÖKOKEMUS EDELLÄ
Uskon vakaasti siihen, että käyttökokemuksen ollessa huono toteutuksen hyvällä ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä. Rakennan siksi kaikki ratkaisut ennen kaikkea loppukäyttäjää ajatellen helpoiksi ja intuitiivisiksi, jolloin käyttökokemuksesta jää positiivinen mielikuva. Näin käyttäjä tulee sivustolle todennäköisesti myös uudelleen.
YHDESSÄ ASIAKKAAN KANSSA
Joskus asiakkaallani saattaa olla oma vakaa näkemys siitä, miten joku ratkaisu pitäisi tehdä. Silloin istutaan alas ja mietitään yhdessä, mikä on olennaisinta ennen kaikkea toteutuksen käyttökokemuksen kannalta. Joskus se vaatii enemmän ratakiskoa kuin rautalankaa, mutta useimmiten on löydetty kompromissi, johon kaikki osapuolet ovat olleet tyytyväisiä.
Lopulta kuitenkin asiakkaani on aina oman osaamisensa ammattilainen. Siten vain hän osaat sanoa, miten hän haluaa lähestyä jotain aspektia toiminnassaan. Minun tehtäväni on kuunnella asiakkaan toiveita ja toteuttaa ne niin, että lopputulos on toimiva.


ASIAKASKUNTANI
Olen työskennellyt eniten käsityöläisten, luovan alan ammattilaisten, hyvinvointi- ja matkailualan yrittäjien ja muiden pienyrittäjien sekä yleishyödyllisten yhdistysten kanssa.
Asiakkaani eivät tuo minulle maita ja mammonaa, mutta en sitä haekaan. Minulle ensisijainen tarkoitus työssäni on auttaa muita osaamisellani.
Työskentelen mielelläni pienempien toimijoiden kanssa, koska se mahdollistaa sen, että voin tehdä enemmän sellaisia toteutuksia, joilla on muutakin merkitystä kuin vain pelkkä rahanteko ♥
Se ei tarkoita, ettenkö voisi toimia isompienkin toimijoiden kanssa. En vain aktiivisesti pyri hankkimaan heitä asiakkaakseni, koska pidän enemmän työskentelystä kaltaisteni toimijoiden kanssa.
Aloitin graafisen suunnittelijan urani 2000-luvun alussa kansainvälisessä teollisuuskonsernissa, jolloin työnkuvani koostui erilaisten painotuotteiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Viime vuosina tällaisten isompien asiakkaiden kanssa tehdyt projektit ovat olleet pääasiassa räätälöityjen nettisivuratkaisujen rakentamista.
CV & MUUTA
TYÖKOKEMUS
Graafinen suunnittelija, web-suunnittelija, yrittäjä
Punaisen Katon Alta, 09/2007 →
Graafinen suunnittelija, markkinointiassistentti
Glaston Corporation, 2001—2007
KOULUTUS
Medianomi (AMK)
Pirkanmaan ammattikorkeakoulu, 2006
Tradenomi
Pirkanmaan ammattikorkeakoulu, 2003
MUU KOULUTUS
Tuotekehittäjän EAT
TAKK, 2016
TÄRKEÄÄ HUOMIOTAVAA
Minulla on krooninen mielenterveyssairaus. Voin tehdä mitä vaan, kunhan teen sen niin, että oma hyvinvointini ja jaksamiseni on aina etusijalla.
Sairauteni ei näy ulospäin eikä se vaikuta päivittäiseen elämääni juurikaan. Olen saanut sen lähes täydelliseen remissioon lääkityksen, ruokavalion ja riittävien yöunien avulla.
Monet tuumaavatkin kuultuani sairaudestani, että: “Ei sitä susta huomaa, sähän olet ihan normaali”. Niinpä.
Hyvinvointini ja jaksamiseni ylläpitämiseksi olen asettanut työlleni kaksi rajoitusta:
- Kommunikoin aina asiakassuhteen alussa pääsääntöisesti vain sähköisesti, koska ahdistun vieraiden ihmisten kanssa puhelimessa puhumisesta. Tämä lähinnä siksi, että ahdistuksen aiheuttama stressi heikentää lyhytaikaisen muistini toimintaa enkä välttämättä muista puhelusta kuin vain osan. En myöskään yleensä soita takaisinpäin, jos minua vain pyytää soittamaan ensimmäisessä yhteydenotossa eikä selvitä yhteydenoton syytä tarkemmin. Ajoittain saatan kuitenkin poiketa tästä käytännöstä, jos vointini sen sallii.
- Teen töitä vain arkipäivisin, en iltaisin enkä viikonloppuisin poislukien ylläpitosopimusten sovitut, akuuttia toimintaa vaativat työt.
Nämä seikat mahdollistavat sen, että pääni pysyy kasassa ja että työt tapahtuvat ajallaan.
MUUTA
Työn ulkopuolella elämääni rikastuttavat aviomies ja kolme kiinanharjakoiraani sekä käsityöt ja fiktiivinen tieteiskirjallisuus ja -elokuvat.
Ja mistä se nimi Punaisen Katon alta tulee? No, se tulee talostamme, jossa on punainen katto.
