Wordpress-sivujen ylläpito- ja päivityspalvelu

Jo olemassa oleville WP-sivuille ja Woocommerce-verkkokaupoille

Wordpress päivityspalvelu

Uskon siihen, että vain harvoilla on tarvetta jatkuvaan kuukausiveloitteiseen ylläpitopalveluun. Useimmiten WP-sivut tarvitsevat ainoastaan tietoturvapäivitykset ja ajoittain teknistä tukea. Varsinaisia isompia sisällön tai toiminnallisuuksien muutoksia tällaisille valmiille sivuille tarvitaan harvemmin.

Päätin siis hinnoitella oman palveluni mahdollisimman yksinkertaisesti ja selkeästi niin, että siitä on eniten iloa ja hyötyä kaikille asiakkailleni:

Maksat aina vain tehdystä ylläpitotyöstä ja teknisestä tuesta siihen kuluneen ajan mukaan. Piste.

Yleisimmät tehtävät ylläpitotyöt, jotka kuuluvat palveluun:

  • Wordpress-järjestelmän, lisäosien ja teeman tietoturvapäivitykset aina päivitysten saatavilla ollessa
  • Sivuston toiminnan varmennus aina päivitysten teon jälkeen
  • Sivuston automaattinen varmuuskopiointi ja tallennus pilvipalveluun sovitulla aikataululla (ellei vastaavaa toimintoa ole webhotellissa)
  • Pienet sisältö- ja/tai lisäosamuutokset tai tekninen tuki, esim käyttöopastuksen muodossa tai jonkun toiminnallisuuden korjaaminen.

Kaikki ylläpidon ja teknisen tuen työt veloitetaan kuluneen ajan mukaan tuntilaskutuksella 50e/h + alv24%

Töiden laskutus tapahtuu aina, kun ylläpito-/tietoturvatöitä tai teknisen tuen työtä on tullut vähintäään yksi (1) tunti täyteen.

Yksi tietoturvapäivityskerta on yleensä noin 10-15 minuutin verran töitä, riippuen tehtävien päivitysten määrästä. Vuosittainen ylläpitotöiden määrä on ollut yleisimmin noin 2-4 tunnin verran per sivusto, eli ihan massiivinen hinta tämä ei ole mielenrauhasta sen osalta, että nettisivusi toimii aina niin kuin sen pitäisikin.

Saat lisäksi kuukausittaisen raportin siitä, mitä sivustollesi on tehty aina seuraavan kuun alussa. Näin pysyt ajan tasalla myös siitä, milloin seuraava lasku on odotettavissa.

Hyvää tässä paketissa on myös se, että jos tietoturvapäivitysten lisäksi haluat teettää joskus jotain sisältö- ja/tai teknisiä muutoksia, niin nekin onnistuvat samalla tuntiveloituksella ja tuntilaskutusperiaatteella.

Isommat työt voidaan myös tehdä urakkahinnalla, näistä sovitaan aina erikseen.

Palvelu on voimassa toistaiseksi. Jos jostain syystä haluat lopettaa palvelun, niin maksat vain siihen mennessä tehdyistä päivitystöistä, joita ei ole vielä laskutettu. Pääset siis irti sopimuksesta myös nopeasti niin halutessasi.

Näin tilaat ylläpitopalvelun

Tilaa ylläpitopalvelu käyttämällä oheista tilauslomaketta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen eeva@eevalamminen.fi.

Lähetän sinulle ohjeet sivuston ylläpitotunnusten toimittamiseen varsinaisessa vastausviestissä.

ÄLÄ SIIS LÄHETÄ TUNNUKSIASI HETI TILAUKSEN YHTEYDESSÄ SPOSTILLA TAI TILAUSLOMAKKEELLA.

Käyn tarkistamassa, kuinka iso ensimmäinen päivitystyö tulee olemaan ja annan sinulle heti arvion tämän ensimmäisen päivityskerran suuruudesta.

Jos sivusto on melko uusi, muutaman vuoden vanha, niin todennäköisesti normaalit ylläpitotyöt voidaan aloittaa heti ilman sen kummempia ongelmia.

Jos sivusto on erittäin vanha, niin voi olla, että se vaatii vähän enemmän päivittämistä ennen kuin se saadaan ajan tasalle tietuturvaltaan. Ongelmia voivat aiheuttaa muun muassa vanha, päivittämätön teema tai toimimattomat ja vanhentuneet lisäosat, jotka pitää vaihtaa uuteen, sekä tietokannan vanhat versiot.

Jos tarkistuksessa taas ei ilmene mitään merkittävää, niin sovitaan varmuuskopioinnin ajastuksesta ja siitä, mihin varmuuskopiot tallennetaan. Tämän jälkeen huolehdin sivustosi ylläpidosta eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin vain maksaa lasku.

HUOM! Tarjoamani ylläpitopalvelut eivät sisällä nettisivujesi webhotellin vuokraa ja domainin rekisteröinnin uusintaa. Ne maksetaan erikseen suoraan sille palveluntarjoajalle, josta webhotelli ja domain on hankittu.

Kaikki päivitys- ja kehitystyöt kertatyönä muille kuin sopimusasiakkaille

Sisällöltään sopimuksen mukaan, alkaen 65 e /  tunti + alv 24% tai urakkatarjouksella.

Kaikki oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Vieläkö joku mietityttää?

Kysy rohkeasti! Laita viestiä osoitteeseen eeva@eevalamminen.fi, vastaan aina mielelläni kaikkiin tiedusteluihin!