Tarjouspyyntö

Tällä tarjouspyyntölomakkeella voit kertoa minulle projektistasi, johon toivot minun antavan tarjouksen.

Mitä enemmän pystyt kertomaan jo tässä vaiheessa, sen paremmin ymmärrän tarpeesi ja odotuksesi. Siten osaan myös tarjota tilanteessasi parhaiten toimivia ratkaisuja.

Käsittelen kaikkea välittämääsi tietoa luottamuksella enkä välitä sitä eteenpäin.

Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään. Pyyntösi pohjalta antamani tarjous on voimassa tarjouksessa ilmoitettuun ajankohtaan asti.

Kaikki lomakkeen kentät ovat pakollisia täyttää.

Huomioithan, etten kykene kommunikoimaan puhelimitse, ainakaan ennen kuin vähän tutustutaan ensin, joten kerro jo tässä vaiheessa projektistasi enemmän, kiitos ♥

Suuntaa-antavia hintoja toteutuneiden projektien pohjalta löytyy täältä.

Voit tutustua täällä etukäteen työskentelytapoihini ja lukea, mitä kaikkea tekemiini nettisivu- ja verkkokauppaprojekteihin lähtökohtaisesti kuuluu, ja mistä hinta koostuu. Logon hinnan koostumisesta löytyy tietoa täältä.

Nimi*

Sähköposti*

Tarvitsemasi palvelu* (valitse vähintään yksi)
LogosuunnitteluKäyntikortitEsite- tai julistesuunnitteluKirjataittoNettisivutVerkkokauppaPäivitystyö

Budjettisi*
50 - 200 e200 - 500 e500-1000 e1000 -2000 e2000 e →minulla ei ole varsinaista budjettia

Aikataulu*
alle 1 vko1 - 2 vkoa2 - 4 vkoa4 - 6 vkoMinulla ei ole varsinaista aikataulutoivetta

Viestisi*
Kerro lyhyesti tai pitkästi, kummin vaan, mitä toiveita ja ajatuksia sinulla on työn suhteen. Jos sinulla on jotain ehdottomia vaatimuksia, kuten esim valmis graafinen ilme, jota työn pitää seurata, niin kerro se myös. Voit myös esittää kysymyksiä jne.

Tämän lomakkeen kautta lähetettyjä tietoja ei tallenneta tietokantaan. Lomake toimii ainoastaan sähköpostin lähettäjänä suoraan minun omaan sähköpostiini. Kaikkea lähetettyä tietoa käsitellään luottamuksellisesti.