HINNASTO

Suuntaa-antavia hintoja toteutuneiden projektien pohjalta

Pääsääntöisesti työn hinta määräytyy työmäärän ja laadun pohjalta: mitä enemmän sitä on ja mitä vaativampaa se on, sen enemmän se maksaa. Kaikenlainen suunnittelu- ja määrittelytyö, mukaanlukien sopivimman toteutustavan miettiminen, on aina kalliimpaa kuin työ, joka toistetaan aina samalla tavalla tai voidaan esimerkiksi vain monistaa.

Teen kaikki työt lähtökohtaisesti urakkatarjouksen pohjalta. Siten minun ei tarvitse tuijottaa kelloa työt tehdessäni ja asiakas tietää alusta asti, mitä työ kustantaa.

Alla olevat hinnat ovat kaikki suuntaa-antavia hinta-arvioita. Ne perustuvat toteutuneiden projektien toteutuneisiin hintoihin.

Antamani tarjouksen hinta saattaa myös alittaa em. hinnat, koska teen työt aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ei pienyrittäjältä voi laskuttaa samaa summaa kuin monikansalliselta teollisuusyritykseltä – elleivät tarpeet ole yhtä kattavat.

Jos mikään alla olevista ei ihan täysin kata sinun projektiasi tai haluat tarkan hinta-arvion, niin pyydä tarjous tällä lomakkeella tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään, mutta saat tiedon siitä, mitä toteutus maksaisi minun tekemänäni.

Hinnat ovat voimassa 1.1.21 alkaen. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

Logon suunnittelu ja vektorointi

– uuden logon suunnittelu alusta loppuun asti: 400-1000 e
– logon teko asiakkaan raa'an hahmotelman pohjalta: 300-700 e
– logon toteutus selkeiden toiveiden ja mallin pohjalta: 150-300 e
– vanhan logon uudistus käyttäen vanhaa logoa pohjana (ei täysin uusi logo): 200-500 e

Lue täältä, mikä kaikki vaikuttaa logon hintaan.

Logon vektorointi: 90 e

Lisätiedot vektoroinnista ja sen tilausohjeet löytyvät täältä.

WordPress-pohjaiset nettisivut

  • – yhdelle tai muutamalle sisältösivulle näkyviin koottu informatiivinen sivusto ilman mitään ihmeellisyyksiä: 300-700 e
    (esimerkkejä: Rohkea Joutsen, Innovaatiotohtori)
  • – perinteiset sivut, joissa useita alasivuja ja mahdollisesti muita toimintoja, kuten chat tai kieliversioita: 500-1200 e. Hinta vaihtelee tarvittavien lisätoimintojen mukaan.
    (esimerkkejä: Kuerkievari, Kommunikaatiokulma, Kauneushoitola Koralli, Hiushuone Sinetti)
  • - WordPress-pohjaisten nettisivujen pelkkä tekninen toteutus valmiin ulkoasun pohjalta (sisältää sivuston perustuksen sekä ulkoasun asemoinnin ja sivuston toimintojen luonnin): alkaen 800-1500 e. Hinta vaihtelee tarvittavien toimintojen mukaan. (esimerkkejä: Positive Learning Ltd)

Lue täältä mitä kaikkea nettisivujen tekoon kuuluu.

 

Woocommerce-verkkokaupat ja Learndash-verkkokurssijärjestelmät

– Yksikielinen, alle 100 tuotetta: 800-1500 e
(esimerkkejä: Ihana Kreeta, Epicare, Jalkahoitola Tiina Sallden)
– Verkkokauppa, jossa yli 100 tuotetta/variaatiota ja/tai muita toiminnallisuuksia (esim. tukkumyynti, asiakaspalvelu-chat, useita kieliversioita jne): 1500-2500 e
(esimerkkejä: Laatikkokauppa)
- Verkkokaupan toimintaanlaitto valmiin ulkoasun ja rakenteen pohjalta: 1500-2500 e.
(esimerkkejä: Lina)
- Learndash-verkkokurssijärjestelmä (hintaan vaikuttaa järjestelmään lisättävät muut toiminnot, kuten chat, kieliversiot jne):  alkaen 1000 e.
(esimerkkejä: Bodysense)

  • Woocommerce-verkkokaupan tai Learndash-verkkokurssijärjestelmän lisäys olemassa olevaan WordPress-sivustoon: alkaen 600 e.

Lue täältä mitä kaikkea verkkokauppojen tekoon kuuluu.

WordPress-pohjaisten nettisivujen uudistus

  • – Jo olemassa olevien sivustojen ulkoasun päivitys: 300-700 e. Hinta riippuu uudistuksen sisällöstä ja tarvittavien toimintojen mukaan.

Huomaa, että pelkkä ulkoasun päivitys ei aina riitä, jos sivusto on tehty ennen vuotta 2015 eikä sitä ole sen jälkeen päivitetty.

Isoimmat ongelmat uudistusten yhteydessä johtuvat yleensä vanhan sivuston toiminnallisuuksien yhteensopimattomuudesta uudempien lisäosien ja/tai teemojen kanssa. Joskus se tarkoittaa, että sivusto pitää uudistaa kokonaan, jolloin työtä on merkittävästi enemmän. Tällöin uudistuksen hinta voi olla lähellä kokonaan uuden sivuston tekemisen kustannuksia.

Annan mielelläni arvion työn kustannuksista jo ennen varsinaisen tarjouksen antamista, jos lähetät minulle nykyisten sivujen osoitteen, josta voin tarkistaa sivuston nykytilan.

WordPress ylläpito- ja päivityspalvelu

Teen WordPress-sivustojen ylläpidot kiinteään tuntihintaan 55 e / h (+alv 24%) ja laskutan ne toteutuneen ajan mukaan aina, kun 1 h töitä tulee täyteen.

Keskimääräinen vuosiveloitus on noin 150-200 e, joka vaihtelee tehtävien töiden mukaan. Isompien kokonaisuuksien, kuten verkkokauppojen ja verkkokurssipohjien ylläpito on yleensä vähän kalliimpaa.

Asiakaskohtaisesti sovitaan, mitä kaikkea ylläpitopalvelu sisältää. Se voi sisältää pelkkien tietoturvapäivitysten teon tai täysin kattavan ylläpidon, jolloin huolehdin myös sisältöjen muokkauksista ja lisäyksistä. Tarvittaessa voidaan myös sopia kiinteästä kk-hinnoittelusta, jos se vaikuttaa edullisemmalta vaihtoehdolta työmäärään nähden.

Löydät ylläpitopalvelun sisällöt ja tilausohjeet täältä.

Taittotyöt

Taittotyöt kattavat ainoastaan sisällön taiton ja painovalmiin tiedoston suunnittelun ja toteutuksen. Ne eivät siis sisällä painatuskustannuksia, vaan asiakas on niistä vastuussa. Tämä siksi, että asiakas voi tällöin valita itselleen sopivimman ja hinnaltaan parhaan tavan teettää painatus.

Käyntikortit

2-puolinen, neliväri 9cm x 5cm: 90 e

Esitteet:

2-puolinen A4-kokoinen esite: 150 e
4-sivuinen A5-kokoinen lehtinen: 150 e
16-sivuinen A4-kokoinen lehti/esite: 300-500 e

Lue täältä, mitä kaikkea kuuluu esitteiden, lehtien ja kirjojen taittoon. Löydät sivulta myös kuvauksen taittoprojektin etenemisestä ja materiaalivaatimuksista.

Kirjan taitto

Taiton hintaan kuuluu leipätekstin juoksutus sisäsivulle sekä kuvien asettelu ja otsikoiden muotoilu, kannen taitto valmiista materiaalista sekä tarvittaessa perusmuotoinen sisällysluettelo.

Alla olevat hinnat ovat suuntaa antavia listahintoja. Annan kaikista taittotöistä erillisen tarjouksen juuri sinun tarpeittesi mukaan.

KUVITTAMATTOMAT
Romaanit, novellit, kokoelmat jne.

- alle 300 -sivuiset: alkuhinta 200e + 0,90 e / taitettu sivu.
- yli 300-sivuiset: alkuhinta 300e + 0,90 e / taitettu sivu.

KUVITETUT
Elämäkerrat, runoteokset, kuvitetut fiktio- ja faktakirjat, reseptikirjat, opaskirjat, oppikirjat, nuottikirjat, raportti- ja konferenssijulkaisut jne.

- alle 200-sivuiset: alkuhinta 290 e + 0,9 e / taitettu sivu
- yli 200-sivuiset: alkuhinta 390 e + 0,9 e / taitettu sivu
- yli 500-sivuiset: vain urakkatarjouksella.

Taitettu sivu tarkoittaa sivua, johon on juoksutettu tekstiä tai asemoitu kuva. En laske hintaan mukaan sivuja, joilla on vain muutama rivi tekstiä tai jotka jätetään tyhjäksi.

Muut taittotyöt tehdään aina erillisestä tilauksesta, jolloin niiden lisäkustannukset huomioidaan tarjouksen hinnassa.

Eikö löytynyt hinta-arviota sinun projektillesi?

Jos mikään edellä olevista ei ihan täysin kata sinun projektiasi tai haluat tarkan hinta-arvion, niin pyydä tarjous tällä lomakkeella tai lähetä sähköpostia.

Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään, mutta saat tiedon siitä, mitä toteutus maksaisi minun tekemänäni.