Hinnasto

Suuntaa-antavia hintoja toteutuneiden projektien pohjalta

tapanila logo

LOGON SUUNNITTELU JA VEKTOROINTI

 • logon toteutus selkeiden toiveiden ja mallin pohjalta: 150-300 e
 • logon teko asiakkaan raa’an hahmotelman pohjalta: 300-700 e
 • uuden logon suunnittelu alusta loppuun asti: 700-1000 e
 • vanhan logon uudistus käyttäen vanhaa logoa pohjana (ei täysin uusi logo): 200-500 e / tarjouksella.

Lue täältä, mikä kaikki vaikuttaa logon suunnittelun hintaan.

Logon vektorointi: alkaen 90 e

Lisätiedot vektoroinnista ja sen tilausohjeet löytyvät täältä.

Pääsääntöisesti työn hinta määräytyy työmäärän ja laadun pohjalta: mitä enemmän sitä on ja mitä vaativampaa se on, sen enemmän se maksaa. Kaikenlainen suunnittelu- ja määrittelytyö, mukaanlukien sopivimman toteutustavan miettiminen, on aina kalliimpaa kuin työ, joka toistetaan aina samalla tavalla tai voidaan esimerkiksi vain monistaa.

Teen kaikki työt lähtökohtaisesti urakkatarjouksen pohjalta. Siten minun ei tarvitse tuijottaa kelloa työt tehdessäni ja asiakas tietää alusta asti, mitä työ kustantaa.

Alla olevat hinnat ovat kaikki suuntaa-antavia hinta-arvioita. Ne perustuvat toteutuneiden projektien toteutuneisiin hintoihin.

Antamani tarjouksen hinta saattaa myös alittaa em. hinnat, koska teen työt aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ei pienyrittäjältä voi laskuttaa samaa summaa kuin monikansalliselta teollisuusyritykseltä – elleivät tarpeet ole yhtä kattavat.

Jos mikään alla olevista ei ihan täysin kata sinun projektiasi tai haluat tarkan hinta-arvion, niin pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään, mutta saat tiedon siitä, mitä toteutus maksaisi minun tekemänäni.

Hinnat ovat voimassa 1.1.21 alkaen. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

Perustuntihintani on 65 e.

PIKALINKIT:

Logon suunnittelu ja vektorointi »
WordPress ja Woocommerce »
Taittotyöt »

Eläinlääkäri Helmen nettisivujen uudistus

WORDPRESS-POHJAISET NETTISIVUT

 • yhdelle tai muutamalle sisältösivulle näkyviin koottu informatiivinen sivusto ilman mitään ihmeellisyyksiä: 300-700 e
  (esimerkkejä: Rohkea Joutsen, Innovaatiotohtori)
 • perinteiset sivut, joissa useita alasivuja ja mahdollisesti muita toimintoja, kuten chat tai kieliversioita: 500-1200 e. Hinta vaihtelee tarvittavien lisätoimintojen mukaan.
  (esimerkkejä: Kuerkievari, Kommunikaatiokulma, Kauneushoitola Koralli, Hiushuone Sinetti)
 • WordPress-pohjaisten nettisivujen pelkkä tekninen toteutus valmiin ulkoasun pohjalta (sisältää sivuston perustuksen sekä ulkoasun asemoinnin ja sivuston toimintojen luonnin): alkaen 800-1500 e. Hinta vaihtelee tarvittavien toimintojen mukaan.

Lue täältä mitä kaikkea nettisivujen tekoon kuuluu.

WOOCOMMERCE-VERKKOKAUPAT

 • Yksikielinen, alle 100 tuotetta: 800-1500 e
  (esimerkkejä: Ihana Kreeta, Jalkahoitola Tiina Sallden)
 • Verkkokauppa, jossa yli 100 tuotetta/variaatiota ja/tai muita toiminnallisuuksia (esim. tukkumyynti, asiakaspalvelu-chat, useita kieliversioita jne): 1500-2500 e
  (esimerkkejä: Laatikkokauppa, Epicare)
 • Verkkokaupan toimintaanlaitto valmiin ulkoasun ja rakenteen pohjalta: 1500-2500 e.

Woocommercen lisäys olemassa olevaan WordPress-sivustoon: alkaen 600 e.

LEARNDASH-VERKKOKURSSIEN MYYNTIJÄRJESTELMÄ

 • Learndash-verkkokurssijärjestelmän teko alusta asti (hintaan vaikuttaa järjestelmään lisättävät muut toiminnot, kuten chat, kieliversiot jne):  alkaen 1000 e.
  (esimerkkejä: Bodysense, Bisquit)
 • Learndash-lisäosan lisäys olemassa olevaan WordPress-sivustoon: alkaen 600 e.

Lue täältä mitä kaikkea verkkokauppojen tekoon kuuluu.

WORDPRESS-POHJAISTEN NETTISIVUJEN TAI WOOCOMMERCE-VERKKOKAUPAN UUDISTUS

 • Jo olemassa olevien sivustojen ulkoasun päivitys: 300-700 e. Hinta riippuu uudistuksen sisällöstä ja tarvittavien toimintojen mukaan.
 • Verkkokauppojen uudistus vain tarjouksella.

Huomaa, että pelkkä ulkoasun päivitys ei aina riitä, jos sivusto on tehty ennen vuotta 2015 eikä sitä ole sen jälkeen päivitetty.

Isoimmat ongelmat uudistusten yhteydessä johtuvat yleensä vanhan WordPressin version toiminnallisuuksien yhteensopimattomuudesta uudempien lisäosien ja/tai teemojen kanssa. Joskus se tarkoittaa, että sivusto pitää uudistaa kokonaan, jolloin työtä on merkittävästi enemmän. Tällöin uudistuksen hinta voi olla lähellä kokonaan uuden sivuston tekemisen kustannuksia.

Annan mielelläni arvion työn kustannuksista jo ennen varsinaisen tarjouksen antamista, jos lähetät minulle lyhyen kuvauksen uudistustarpeesta sekä nykyisten sivujen osoitteen sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeellani. Pystyn näiden avulla tarkistamaan sivuston nykytilan ja mitä uudistus vaatii.

WORDPRESS JA WOOCOMERCE TIETOTURVA- JA YLLÄPITOPALVELUT

Teen WordPress-sivustojen ja Woocommerce verkkokauppojen tietoturva- ja ylläpitotöitä kiinteään tuntihintaan 55 e / h (+alv 24%). Laskutan työt toteutuneen ajan mukaan aina, kun 1 h töitä tulee täyteen.

Keskimääräinen vuosiveloitus on noin 150-200 e, joka vaihtelee tehtävien töiden mukaan. Isompien kokonaisuuksien, kuten verkkokauppojen ja verkkokurssipohjien ylläpito on yleensä vähän kalliimpaa.

Asiakaskohtaisesti sovitaan, mitä kaikkea ylläpitopalvelu sisältää. Se voi sisältää pelkkien tietoturvapäivitysten teon tai täysin kattavan ylläpidon, jolloin huolehdin myös sisältöjen muokkauksista ja lisäyksistä. Tarvittaessa voidaan myös sopia kiinteästä kk-hinnoittelusta, jos se vaikuttaa edullisemmalta vaihtoehdolta työmäärään nähden.

Löydät ylläpitopalvelun sisällöt ja tilausohjeet täältä.

TAITTOTYÖT

Kaikki taittotyöt kattavat ainoastaan sisällön taiton ja painovalmiin tiedoston suunnittelun ja toteutuksen. Ne eivät siis sisällä painatuskustannuksia, vaan asiakas on niistä vastuussa.

Tämä siksi, että asiakas voi tällöin valita itselleen sopivimman ja hinnaltaan parhaan tavan teettää painatus.

ESITTEET

2-puolinen A4-kokoinen esite: 150 e
4-sivuinen A5-kokoinen lehtinen: 150 e
16-sivuinen A4-kokoinen lehti/esite: 300-500 e

Lue täältä, mitä kaikkea kuuluu esitteiden, lehtien ja kirjojen taittoon. Löydät sivulta myös kuvauksen taittoprojektin etenemisestä ja materiaalivaatimuksista.

KÄYNTIKORTIT

2-puolinen, neliväri 9cm x 5cm: 90 e

KIRJOJEN TAITOT

Taiton hintaan kuuluu

 • leipätekstin juoksutus sisäsivulle ja otsikoiden muotoilu
 • kuvien asettelu
 • kannen taitto valmiista materiaalista
 • tarvittaessa perusmuotoinen sisällysluettelo.

Taitettu sivu tarkoittaa sivua, johon on juoksutettu tekstiä tai asemoitu kuva. En laske hintaan mukaan sivuja, joilla on vain muutama rivi tekstiä tai jotka jätetään tyhjäksi.

Muut kuin tässä mainitut taittotyöt tehdään aina erillisestä tilauksesta, jolloin niiden lisäkustannukset huomioidaan tarjouksen hinnassa.

Hinnat ovat suuntaa-antavia listahintoja. Annan kaikista taittotöistä erillisen tarjouksen juuri sinun tarpeittesi mukaan.

KUVITTAMATTOMAT KIRJAT

Romaanit, novellit, kokoelmat jne.

 • alle 300 -sivuiset: alkuhinta 200e + 0,90 e / taitettu sivu.
 • yli 300-sivuiset: alkuhinta 300e + 0,90 e / taitettu sivu.

KUVITETUT KIRJAT

Elämäkerrat, suku- ja runoteokset, kuvitetut fiktio- ja faktakirjat, resepti-, opas- ja oppikirjat, nuottikirjat, raportti- ja konferenssijulkaisut jne.

 • alle 200-sivuiset: alkuhinta 290 e + 0,9 e / taitettu sivu
 • yli 200-sivuiset: alkuhinta 390 e + 0,9 e / taitettu sivu
 • yli 500-sivuiset: vain urakkatarjouksella.

Teen sopimuksesta myös konferenssijulkaisujen projektinhallintaa kattaen itse taiton lisäksi materiaalihallinnan sekä materiaaleihin liittyvän yhteydenpidon sekä asiakkaan että artikkelien kirjoittajien kanssa. Minulla on tästä useamman vuoden käytännön kokemus. Kysy lisätietoja tästä palvelusta yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

EIKÖ LÖYTYNYT HINTA-ARVIOTA SINUN PROJEKTILLESI?

Jos mikään edellä olevista ei ihan täysin kata sinun projektiasi tai haluat tarkan hinta-arvion, niin pyydä tarjous tällä lomakkeella tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] .

Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään, mutta saat tiedon siitä, mitä toteutus maksaisi minun tekemänäni.